På Brattby Såg jobbar vi alla med en fantastisk råvara i en framtidsbransch. Vill du vara med och ta fram material till framtidens trähus? Se lediga tjänster eller gör en spontanansökan!

Fordonsförare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en hjullastarförare till vår Ljungby L15! Du ansvarar för vår att serva våra produktionsavdelningar med förbrukningsmaterial, lossa bilar på inkommade leveranser och vara spindeln i nätet i vår internlogistik. Du sköter även snöröjning och håller området avstädat. I tjänsten ingår också att rycka in som reserv i andra fordon vid behov (Volvo L180, Svetruck motviktstruck). I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Hålla efter och lasta ut biprodukter
  • Bära fram material till produktion
  • Kommunikation och avstämning med de olika avdelningarna
  • Renhållning på sågområdet

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från att jobba med produktion i kombination med logistik. För att passa i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativrik och har lätt för att samarbeta med andra. Du har en problemlösande inställning och gillar att köra fordon men är redo att kliva ur maskinen då arbetsuppgifterna kräver det. Du har hjullastarkort C, ett plus med fler behörigheter men det går också att lära sig på plats.

Din ansökan

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen och tillsätter tjänsten omgående så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt till arbetssokande@brattbysagverk.se

Hyvelmästare

Dina arbetsuppgifter

Vi söker nu en Hyvelmästare till vårt hyvleri. Där ansvarar du för vår ena hyvellinje. I det dagliga arbetet postar du hyveln och ansvarar för kvalitén på produkterna. I dina arbetsuppgifter ingår:

  • Inställning och optimering av produktionsflöde
  • Arbetsledning
  • Daglig service
  • Kommunikation och avstämning med vår underhållsavdelning
  • Slipning av verktyg

Din profil
Vi ser gärna att du har erfarenhet från hyvleri och/eller erfarenheter från att jobba med trä eller produktion i en annan bransch. För att passa i rollen är det viktigt att du är självgående, initiativrik, har lätt för att samarbeta och gillar att leda ett team. Du har en problemlösande inställning och är intresserad av produktionsteknik och att effektivisera produktion.

Din ansökan

Vi arbetar löpande med rekryteringsprocessen så ansök med CV och personligt brev så snart som möjligt till arbetssokande@brattbysagverk.se